Kom bij het USO!

Meespelen?

Audities Tweede Semester!
Ook het tweede semester doen we audities, om de laatste plaatjes op te vullen. We zijn nog op zoek naar:
– contrabas
– altviool
– trombone
– tuba
– hoorn
– fagot
Wil je al eens komen proeven hoe een repetitie eraan toe gaat, kom langs op onze kennismakingsrepetitie op 14 februari. Deze zal plaatsvinden in de ensemblezaal van het STUK, te Naamsestraat 96, Leuven om 19:45.
De auditie zal doorgaan 20 februari, alle info is terug te vinden op de pagina Audities.
Ben je een erasmus student en staat je instrument hierboven niet bij en wil je graag een semester meespelen? Stuur dan een mailtje naar concertmeester@usoleuven.be voor meer informatie.

Ontdek het unieke USO: het studentenorkest vol passie!

Ben je een universiteitsstudent en dol op muziek? Dan is het USO (Universitair Symfonisch Orkest) echt iets voor jou! Dit bijzondere orkest bestaat uit getalenteerde studenten die overdag op de schoolbanken zitten, maar ‘s avonds hun geliefde instrument bespelen en betoverende klanken laten horen.

Het USO staat bekend om de geweldige sfeer en enthousiaste leden die vol passie muziek maken. Zelfs oud-leden kijken er met een grote glimlach op terug.

Ook internationale studenten, zoals Erasmus-deelnemers, zijn meer dan welkom bij ons!Alle repetities vinden plaats in de ensemblezaal van het STUK.

Wil je meer informatie over de repetities? Ga dan naar onze pagina repetities.

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle leuke activiteiten en evenementen van het USO. We kijken ernaar uit je binnenkort te zien en samen muziek te maken!

Wij hopen alvast dat je erbij kan zijn!