Contact

Search Our Site

Universitair Symfonisch Orkest van de KU Leuven
Registreren
adres

USO vzw
Naamsestraat 96

Contaceer de raad

Sinds kort is onze nieuwe raad bekend en we zijn zeer trots om hen voor te stellen! We stellen hen en hun functie hier kort voor:

Voorzitter
Louis Dumortier
De voorzitter houdt alles mooi op orde en zorgt dat het orkest op en top functioneert. Bij de voorzitter kan je steeds terecht met al je vragen!

Secretaris
Karen Raeymaekers
De secretaris zorgt voor de communicatie binnen de raad en het orkest. De aanwezigheden worden zorgvuldig door haar genoteerd en de naam van elk lid staat geschreven in de palm van haar hand! Voor informatie over de leden kan u altijd bij haar terecht.

Penningmeester
Simon Vaneekert
De penningmeester beheert onze rekeningen, opdat de balans niet naar de negatieve kant zou overhellen.

Regie
Valentijn Prové, Wouter Quetin
Deze stoere mannen en vrouwen zorgen ervoor dat alles tijdig op de juiste plaats staat. Deze vind je ook terug achter het stuur van de camionette.

Public Relations
Marjolijn Jamaer, Leander Stielemans, Laurane Thielemans, Louis Baetens
Deze harde werkers verzorgen voor de communicatie intern en extern. Verder lokken zij zo veel mogelijk volk naar onze concerten en bedelen zij centjes bijeen bij bedrijven die ons gunstig gezind zijn.

Animatie
Michael Pinchuk, Katrijn Everaert
Dit team van toffe boys en girls zorgt ervoor dat de leden van het orkest niet alleen musiceren, maar zich ook amuseren, door middel van allerhande leuke activiteiten. Ook staan zij in voor de organisatie van een extern repetitieweekend.

Met problemen, vragen of complimentjes kan je steeds bij onze volledige raad terecht. Je kan hen contacteren op raad@usoleuven.beof via de de aparte functies via de contactformulieren, te bereiken via het menu.

logo