De Raad

Search Our Site

Universitair Symfonisch Orkest van de KU Leuven
Registreren
Over de Raad

Al sinds de jonge jaren van het USO wordt het orkest gecoördineerd door de raad van bestuur. Deze wordt jaarlijks opnieuw samengesteld uit vrijwilligers en bijgevolg verkozen door het hele orkest. Alle leden hebben dus de kans om mee in het bestuur te zetelen. 
Voel je je geroepen? Spreek gerust iemand aan van de huidige raad!
De raad van bestuur bestaat uit:

 • De kernraad:
  - De Voorzitter
  - Secretaris
  - Penningmeester
 • Regie
 • Public Relations
 • Sociale Media Verantwoordelijke
 • Animatie
 • Webmaster

Sinds kort is onze nieuwe raad bekend en we zijn zeer trots om hen voor te stellen! We stellen hen en hun functie hier kort voor:

Voorzitter
Louis Dumortier
De voorzitter houdt alles mooi op orde en zorgt dat het orkest op en top functioneert. Bij de voorzitter kan je steeds terecht met al je vragen!

Secretaris
Karen Raeymaekers
De secretaris zorgt voor de communicatie binnen de raad en het orkest. De aanwezigheden worden zorgvuldig genoteerd en de naam van elk lid staat geschreven in de palm van diens hand! Voor informatie over de leden kan u altijd bij onze secretaris terecht.

Penningmeester
Simon Vaneekert
De penningmeester beheert onze rekeningen, opdat de balans niet naar de negatieve kant zou overhellen.

Regie
Valentijn Prové, Wouter Quetin
Deze stoere mannen en vrouwen zorgen ervoor dat alles tijdig op de juiste plaats staat. Je vindt hen ook terug achter het stuur van de camionette.

Public Relations
Marjolijn Jamaer, Leander Stielemans, Laurane Thielemans
Deze harde werkers verzorgen voor de communicatie intern en extern. Verder lokken zij zo veel mogelijk volk naar onze concerten en bedelen zij centjes bijeen bij bedrijven die ons gunstig gezind zijn.

Sociale Media Verantwoordelijke
Louis Baetens
Deze persoon is verantwoordelijk voor alle communcatie langs onze social media pagina's. Zorg ervoor dat je ons volgt, om overal zijn werk te zien!

Animatie
Michael Pinchuk, Katrijn Everaert
Dit team van toffe boys en girls zorgt ervoor dat de leden van het orkest niet alleen musiceren, maar zich ook amuseren, door middel van allerhande leuke activiteiten. Ook staan zij in voor de organisatie van een extern repetitieweekend.

Webmaster
Kwinten Delrue
De webmaster zorgt dat de website up to date is, en is verantwoordelijk voor de ticketverkoop.

Met problemen, vragen of complimentjes kan je steeds bij onze volledige raad terecht. Je kan hen contacteren op raad@usoleuven.be of via de de aparte functies via de contactformulieren, te bereiken via het menu.

logo