Kom bij het USO!

Meespelen?

Ontdek het unieke USO: het studentenorkest vol passie!

Ben je een universiteitsstudent en dol op muziek? Dan is het USO (Universitair Symfonisch Orkest) echt iets voor jou! Dit bijzondere orkest bestaat uit getalenteerde studenten die overdag op de schoolbanken zitten, maar ‘s avonds hun geliefde instrument bespelen en betoverende klanken laten horen.

Het USO staat bekend om de geweldige sfeer en enthousiaste leden die vol passie muziek maken. Zelfs oud-leden kijken er met een grote glimlach op terug.

Wil je het USO van dichtbij ervaren? Kom dan naar onze kennismakingsrepetities! Je kunt samen met de andere leden de eerste noten van een nieuw programma laten klinken. Deze repetities zijn gepland op woensdag 27 september 2023 en zondag 1 oktober 2023 in de gezellige ensemblezaal van het STUK (Naamsestraat 96) om 19:45 uur. Je kan je inschrijven via de form die de vinden is op de Kennismakingsrepetities pagina. Inschrijven is niet verplicht maar aangeraden zodat we je al een plaatsje kunnen voorzien en partituren kunnen voorzien.

Ook internationale studenten, zoals Erasmus-deelnemers, zijn meer dan welkom bij ons!Alle repetities vinden plaats in de ensemblezaal van het STUK.

Wil je meer informatie over de repetities? Ga dan naar onze pagina repetities.

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle leuke activiteiten en evenementen van het USO. We kijken ernaar uit je binnenkort te zien en samen muziek te maken!

Dit jaar zullen de audities doorgaan op 2 en 3 oktober 2023, alle info is terug te vinden op de pagina Audities.

Wij hopen alvast dat je erbij kan zijn!