Steun ons

Wilt u ons orkest graag een extra duwtje in de rug geven?

Uw bijdrage biedt ons een tegemoetkoming in de kosten die de algemene werking van het orkest met zich meebrengt. U kan de werking van ons orkest ondersteunen door steunend of erelid te worden. Als steunend lid ontvangt u één gratis kaart per concertreeks in Leuven en een vermelding in het programmaboekje. Als erelid krijgt u twéé gratis voorbehouden plaatsen per programma in Leuven en daarbovenop een eervolle vermelding in ons programmaboekje. Bovendien wordt u als steunend en erelid op de hoogte gehouden van de verschillende activiteiten van het orkest.

U kan reeds steunend lid worden vanaf 45 euro, erelid wordt u voor 90 euro. U kan dit bedrag storten op het rekeningnummer van het Universitair Symfonisch Orkest: BE78 7350 3178 7086. Indien u geïnteresseerd bent om steunend of erelid van ons orkest te worden kan u dit per mail laten weten via pr@usoleuven.be. 

Wilt u ons graag steunen zonder (ons) een cent te betalen?

Registreer hier voor Trooper en surf via deze pagina naar al uw favoriete webshops, zoals Booking.com en Zalando. Je betaalt geen cent extra, maar je schenkt ons 3 tot 6% van het bedrag van uw aankoop! 
En er is meer: Trooper heeft nu ook zijn eigen TrooperBot. Deze waarschuwt u als een webshop samenwerkt met Trooper! (Meer informatie.

Sponsoring voor bedrijven 

Indien u dit wenst, kan u ons contacteren voor informatie over onze sponsor-opties.
Gelieve daarvoor een mailtje te sturen naar pr@usoleuven.be.
Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!