Kennismakingsrepetities

๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ, ๐—บ๐˜‚๐˜‡๐—ถ๐—ธ๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป, ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜€๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฟ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—จ๐—ฆ๐—ข!

Op woensdag 27 september en zondag 1 oktober zijn alle geรฏnteresseerden, twijfelaars en enthousiastelingen uitgenodigd op onze eerste twee repetities van het nieuwe academiejaar.

Wanneer het orkest kennismaakt met het nieuwe programma, kan jij kennismaken met het orkest, de leden, de dirigent, de sfeer en de gezelligheid door zelf achter een pupiter te kruipen en mee te spelen.

Dit unieke orkest kan je alleen maar leren kennen door tussen de leden te zitten en samen met hen de eerste noten van een nieuw programma te laten klinken.ย 

Als je al van plan bent toe te treden tot het USO, als je aan hettwijfelen bent, of als je nog niet van het USO had gehoord maar nu wel erg nieuwsgierig bent, zijn de kennismakingsrepetities de uitgelezen kans om je volledig in de orkestsfeer onder te dompelen. Kom dan te weten komen of het USO iets voor jou is!

Alle strijkers, hout- en koperblazers, slagwerkers en harpisten zijn welkom op woensdag 27 september 2023 en zondag 1 oktober 2023 in de ensemblezaal van het STUK (Naamsestraat 96) om 19:45u.

Inschrijven is niet verplicht maar aangeraden zodat we alvast partiturenen voldoende stoelen kunnen voorzien. Je kan je inschrijven via deze link.
Tot snel!

Alle repetities gaan door in de ensemblezaal van het STUK. Meer informatie over repetities is te vinden op de pagina ‘Repetities’.

Je kan ook onze Facebookpagina liken om op de hoogte te blijven!