Kennismakingsrepetities

Hoe leer ik het USO het snelste kennen? 

Het USO is een uniek orkest dat samengesteld is uit studenten. Deze studenten zitten overdag dan wel op de schoolbanken maar ‘s avonds kunnen ze het niet laten om de zwoele klanken van hun geliefde instrument nog eens ten gehore te brengen. Die passie en gedrevenheid die elk USO-lid drijft zorgen voor een unieke sfeer waar elk afzwaaiend fossiel met een brede glimlach aan terugdenkt. 

Dit unieke orkest kan je alleen maar leren kennen door tussen de leden te zitten en samen met hen de eerste noten van een nieuw programma te laten klinken. 

Om iedereen de kans te geven om gebeten te worden door musiceren bij het USO en met het enthousiasme van een echte USO-er naar de audities te trekken worden er elk jaar twee kennismakingsrepetities ingericht. Volgend academiejaar zullen deze doorgaan op woensdag 27 september 2023 en zondag 1 oktober 2023 in de ensemblezaal van het STUK (Naamsestraat 96) om 19:45u.
Inschrijven is verplicht en zal mogelijk zijn via deze pagina vanaf 1 september 2023.
Indien je een internationale student bent (bv. Erasmus) ben je ook zeker welkom bij ons.
Tot snel!

Alle repetities gaan door in de ensemblezaal van het STUK. Meer informatie over repetities is te vinden op de pagina ‘Repetities’.

Je kan ook onze Facebookpagina liken om op de hoogte te blijven!